صدور بیانیه پایانی گروه دی-۸ با تاکید بر آتش‌بس فوری و دائمی در غزه-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

صدور بیانیه پایانی گروه دی-۸ با تاکید بر آتش‌بس فوری و دائمی در غزه

کشور‌های عضو گروه دی-۸ با صدور بیانیه مشترکی خواستار برقراری آتش‌بس فوری، دائمی و بدون قید و شرط در غزه و پایان دادن به حملات رژیم اسرائیل به مردم فلسطین در غزه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست فوق العاده وزرای امور خارجه کشور‌های عضو گروه دی- ۸ امروز شنبه هشتم ژوئن با حضور نمایندگان کشور‌های ایران، ترکیه، مالزی، اندونزی، مصر، نیجریه، پاکستان و بنگلادش در استانبول برگزار شد.

در بیانیه مشترک صادره که پس از برگزاری این نشست منتشر شد، آمده است: خواستار آتش بس فوری، دائمی و بدون قید و شرط در غزه و پایان دادن به حملات (رژیم) اسرائیل به مردم فلسطین در غزه هستیم.

در ادامه بیانیه نشست مذکور همچنین اضافه شده است: حمایت تزلزل ناپذیر کشور‌های عضو دی- ۸ از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل و مبارزه فلسطین را مورد تأکید قرار می‌دهیم.

ایران، ترکیه، مالزی، اندونزی، مصر، نیجریه، پاکستان و بنگلادش اعضای گروه دی -۸ (۸ کشور اسلامی درحال توسعه) را تشکیل می‌دهند.

سازمان دی- ۸ در سال ۱۳۷۶ با عضویت ۸ کشور اسلامی در حال توسعه شامل ایران، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، مالزی، اندونزی، مصر و نیجریه تشکیل شد.

گروه دی- ۸ که متشکل از کشور‌های مهم اسلامی در حال توسعه است، به طور کلی در برگیرنده ۱.۲ میلیارد نفر از جمعیت جهان است که میزان تولید ناخالص داخلی آن ۴.۸ تریلیون دلار است.

دی- ۸ با این ویژگی‌ها سازمانی تلقی می‌شود که نقش تلاش‌های دیپلماتیک سازمان‌های همکاری اسلامی، اتحادیه عرب و همکاری شانگهای در زمینه غزه را پررنگ‌تر ساخته و تأثیر آن را افزایش می‌دهد. / آناتولی

مطالب مرتبط
ارسال نظر